Klantenbeoordelingen

 • Enorme Sarah pop

  Groot succes! De pop was enorm en viel goed op. Heel veel leuke reacties gehad en de auto's bleven maar toeteren. Dit was net even de finishing touch van ons feestje. Het ophalen en terugbrengen ging heel soepel. Ik kan dit bedrijf zeker aanraden.
  12-5-2022
 • Sarahpop

  Hoi mevrouw, Zie foto. Was geweldig. Vele leuke reacties gehad. Mijn vrouw vond het geweldig. Ze werd wakker gisterenmorgen en stond er zo'n grote pop in de tuin. Vanavond tussen 18 en 20 kom ik Sarah terugbrengen.
  25-12-2016
 • Abraham pop

  Was super leuk dat we hem mochten huren! Iedereen heeft er van genoten in de tuin! Was een super pop!
  6-11-2016
 • Groot succes

  Voor de 50e verjaardag van mijn vrouw een Sarah-pop gehuurd bij 4-Het. Wat een succes!! Geweldige dag gehad met zo'n mega object in de voortuin.. Erg makkelijk om op te zetten en zeer prettig meedenken van de mensen van 4-Het. Dit klantgericht meedenken verdient een dike pluim. Bedankt !! (kopie oude website)
  5-6-2016
 • Topfeest!

  We hebben een topfeest gehad! 4het bedankt! (kopie oude website)
  5-6-2016
 • Sara pop

  Ik heb een sara gehuurd ging echt makkelijk en snel. Mooie pop is niet al te zwaar, we hadden er veel plezier van. haha het is voor elke 50 jarige een heel mooie verassing. (kopie oude website)
  5-6-2016
 • Bedankt!

  Geweldig feest gehad met zo'n grote abraham pop voor de deur! echt lachen! Bedankt! (kopie oude website)
  5-6-2016
 • Voor mijn vrouw Wilma!

  Super grote opblaas Sara, was al lachen smorgens om 05.00uur om hem op te zetten. Stevig opblazen lukte niet helemaal want de lucht ontsnapte net zo snel aan de achterzijde , oeps, vergeten de flap aan de achterkant dicht te doen, en mijn dochter (17jr) maar duwen aan die borsten om het zaakje een beetje in balans te houden. Flap dicht gedaan , daarna super snel gevuld en bleef goed staan. Vele hele leuke reacties gehad, 1 klein meisje van een jaar of 6 belde aan : Mevrouw aan de pop is te zien dat u jarig bent vandaag , gefeliciteerd. Is wel 10 keer op die dag langs komen lopen om te kijken!!! Geweldig!!!!! Groeten Jan (kopie oude website)
  5-6-2016
 • Abrahampop gehuurd

  Veel leuke reactie’s gehad op de abraham pop, iedereen zag meteen waar het feest gehouden werd. De pop is makkelijk op te zetten met 2 personen. (kopie oude website)
  5-6-2016
 • Goede service!

  Onlangs heb ik een Sarah-pop gehuurd bij 4Het. Echt een toevoeging geweest aan het feest! En een heleboel leuke reacties gekregen uit de buurt. Zelf heb ik gekozen voor de bezorg- en ophaalservice. Ze boden zelfs aan om de pop voor me op te zetten! Ik had er dus helemaal geen omkijken naar, lekker makkelijk! Een fantastische service dus! Ik hoop dat jullie binnenkort ook ooievaarspoppen gaan verhuren, want er is namelijk een kleinkind van me op komst. (kopie oude website)
  5-6-2016
Waardering:*
Onderwerp:*
Ervaring:*
Naam:*
Plaatsnaam:
Captcha validatie*
12+ =